Pages

Tuesday, September 24, 2013

Wanie dah pandai pomot orang...!!!! (1st time)




Hai guys...sihat ke x belaka2 ney??..kalau cihat baguihh laa. :D

Amacam dgn tajuk entry sy kali ney??ase syokk x??..hehe..kali ney nak pomot orang plak...eh3..silap silap silapp..hehehe..nak pomot blog orang laa :D ..dia ney member saya a.k.a kawan masa sekolah dulu...so ad laa sedikit perbncangn antra sy dgn dye & sy pon bersetujulah nak mempromote blog dye..
*walaupon blog sy xramai follower/kawan2 T_T

HARAP MAKLUM...INI BUKAN IKLAN / SESI MEMPROMOTE YG BERBAYAR OKE..ini adalah atas dasar kawan2.. =)

oke lah.. sy nak perkenalkn cket ttg blog dye ney yea..



hAAA...amacam??cun x blog dye?? warna PINK gitu.. =)
Blog dye ney bagus..saya selalu singgah blog dye coz ada..RESEPI...TAZKIRAH..n macam2 lagi lah...haaa..kelassss kau jah..apa lagi??? JOM kita ramai2 terjah blog dye..

psssssttt..dye pasti akan follow korang punyer balik laaaa..but dont ever2 forget taw untk tinggalkn jejak
korang kat sana..


KLIK INI untuk terjah ke blog Putri Blogger/Lyyn 

p/s 1: dah nak habis entry baru sy sebut nama dye..hik3.. :P
p/s 2: ada siapa2 lagi yg nak dipromote?? komen kat bawah taw..


Bye2 korang & thank you so much coz sudi baca entry saya.. :)

lovenote: Wanie mungkin tidak akan online untk beberapa hari..jgn luper tinggalkan Jejak korang di FIbox wanie..nnti wanie akan terjah kaw2 korang balik.. :D
Post a Comment