Pages

Friday, September 13, 2013

Rezeki aku..Alhamdulillah


Kenapa tajuk sy kali ini REZEKI AKU?? ..hehe..

syukur Alhamdulillah..sbb dulu ak pernah terjatuh & now bangkit semula..syukur gler2 sbb dapat sambung belajar balik..memang itu yg ak nak.. but selepas ney..ak kena study betul2..xnak maen2 dah macam dulu..sakit taw x rasanya bila kte tersungkur ney.. :/
Tapi dalam kegembiraan ada jugak rasa sedih..
1st) member2 ak...yg ak berjuang sekali dulu xdapat u..yg ak skolah sama2 dari tingkatan 1..tingkatan 3..tingkatan 6.......rezeki dyeorg kat tempat lain..mmm
*ak akn selalu support korang dari belakang.. =)

2nd) Tempat blajarnye jaoh bangat.. msti nnti rndu mak ayah..umm...

Kita jumpa sana ye org2 Kelate.. hehe..kecek klate laa pas ney..


Alhamdulillah...
Kaunseling sy cakap pada sy..Cikgu Ainul  : ' kos yg wanie dpt tu agak tough jugak..tp ckgu yakin wanie blh buat sbb tu Allah dah tentukan tu rezeki wanie"..
takut plak sy dgr ..kompem pye ad kira2..subjek pling ak lemah.. :/ ..tapi apa2 pon........

"Usaha Itu Tangga Kejayaan" kan?

P/s: Dah siap baca yg kt atas ini? jom baca Tips2 pengurusan kewangan utk plajar uni plak

Pastu baca yg ini jugak yea.. ada Segmen 1st by me(pencarian bloglist)
*alang2 dah baca jom join skali segmen itu..hari esok last.. =)
Post a Comment