Pages

Wednesday, September 4, 2013

All free cute icon HERE!!

Tengok title pon dah taw nak kasi apa hari ini..hehe..click right pada image untuk ambil icon..jangan luper tinggalkan comment bila dah ambil.. 
Semua icon ini bukan milik ak..if korang rasa korang punye icon ada di bwh ini..blh komen dibawah & i will credit to you all..oke..jelas ye..haa..tgk laa korang icon2 ney sampai lebam bijik mata..hehe..
Cute icon





































Number Icon







New update for the first time :D













Entry ini akan diupdate dari semasa ke semasa..so kalau korang rasa nak icon yg comel banyak2..rajin2kan lah untuk tgk entry ini selalu.. oke.. ^^
Thanks for watching & using thiz cute icon..bye2..

Be nice here & leave your comment

16 comments:

HuSNa MicHi said...

comel2... :)

Ida Syuhada said...

Wah cutenyaaa

Ida Syuhada said...

Cari cbox tak jumpa pulak... dah balas follow...mekasih yer.. ;)

Nur Khairiah Irwanie said...

Husna:Thanks..^^
Ida Syuhada: Ada laa,,di bahagian tepi kanan blog sy..sama2,,^^..

S.K.A said...

semuanya comel2 =)

Nur Khairiah Irwanie said...

thanks ska..:)

nanieybarnieylurviey said...

Uish.. Banyaknye yg comel2. Ooppp.. Akak suke panda.. Alahai cutenye

Nur Khairiah Irwanie said...

kak naniey:comel kan..thanks.. =)

MaWaR RinDu said...

comelnya icon2 ni, macam tuan empunya blog ;)

MaWaR RinDu said...

sy copy image, huhu trima kasih

Nur Khairiah Irwanie said...

mawar rindu: hehe..tuan blog xcomel..icon2 tu lg laa comey..oke dear aza..ambik je..byk2 pon xpew.. =)

MaWaR RinDu said...

dah amik bnyak2 dah, lpas pd tgok cute icon ni,sy rasa setiap entry sy yg slpas2 tu suma ada icon2 ni,,huhu

Nur Khairiah Irwanie said...

aza: hehe..bertambah berseri2 +comel laa blog awk lepas ney..tp jgn letak byk2 sgt taw nnti lmbat loading .. =) hehe..

ANNA MARIANA said...

salam.. anna amik 2.. tq :)

Rosmiza Ali said...

Akak selalu dapat icon2 macam ni kat Glitter Graphics.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

Nur Khairiah Irwanie said...

anna:ambik jela akak.. :)
rosmiza: haah..ada jugak sy ambik dekat sana..tp kebanyaknye sy ambk google je..senng..letak dlm 1 page ..nnti kalo nak guna ambik je.. =)