Pages

Thursday, September 12, 2013

Segmen 1st by Me




Hai korang..td sy tengah kemas blog & then tiba2 muncul idea nak letak bloglist dekt blog ini..kalau korang perasan di bhg tepi blog itu sy dah letak 1 senarai blog..ehemmm..testing je tu..hehe..
so kalau korang nak join dijemput beramai2 tapi sy ckp awal2 yea..FOLLOWER blog ini xramai mana pon..tgk jela kt bhg tepi itu..seciput aje..hehe..kelebihan bila blog korang ad di senarai itu ialah InsyaAllah sy akan selalu ushar2 blog korang(erkk..xkan ushar je kot??..hehe..mksdnye sy akn slalu  bce entry2 & komen di blog korang *apabila sy ada masa yg lapang* berbanding dgn blog2 yg laen..paham??

p/s:Senarai Bloglist itu akan dipasang selama setahun.. *alaaa setahun jeke? *ehemm..InsyaAllah kalau sy & blog ini panjang umur segmen ini akn diadakn pd waktu & tarikh yg sama..tahun shj yg berbeza =)

12/09/2013-14/09/2013


Syarat2 utk join:
1)Follow blog ini 
2)Tampalkan banner xcun ini pada entry/post di blog korang
*buat entry >>  Saya nak blog sy dimasukkan kedalam BLOGLIST WANIE kerana.......
*tiada had patah perkataan

3) Letakkan url entry/post korang di bahagian komen
*hanya link/url di bhg komen ini sahaja yg akan diterima


p/s: 1)Pemenang akan dipilih sendiri oleh saya
p/s: 2)Entry yg paling lawak yg blh mmbuatkn sy terguling2 / entry yg paling sedih yg blh mmbuatkn sy tersedu2 yg  AKAN DIPILIH sebagai PEMENANG.. hehe..
Jom laa join ramai2..3 hari je segmen ini akan diadakn.. =)
*segmen ini tetap akan diteruskan walaupon seorang je yg join :')
*hanya 5 org pemenang sahaja yg akan dipilih
*pemenang akn diumumkan pd pagi selepas subuh  15/09/2013*InsyaAllah..^^

(TAMAT)
Post a Comment