Pages

Thursday, May 14, 2015

Program Maghi Gegar

Maghi Gegar bertempat di UMK PC,Kelantan | Hai bloggers, pada 7,8 & 9 Mei telah berlangsungnya program Maghi Gegar yang bertempat di Universiti Malaysia Kelantan Pengkalan Chepa. Program ini telah dianjurkan oleh kos Pelancongan di UMK. Tema program ini adalah Back To School..So far, festival ini sangat3 lah best .. ditambah pula ad artis jemputan seperti Imam Muda Najdi, Erry Putra & Encik Mimpi lagilah menambahkan kemeriahan majlis tersebut. =)

7Mei.. bergambar di Booth Bergambar Maghi Gegar.. muka orang baru balik dari kelas..hahah. pada hari tersebut ada beberapa acara yang dijalankan sperti dota, coc dan sbgnya.



Malam itu ada ceramah Al-Quran bukanlah sbg hantaran.. =)
8 Mei.. muka orang bersemangat nak main batu seremban tp at the last kalah jugak.. -_-
Pada hari ini juga ada diadakan permainan2 laen seperti teng2, gusti lengan, bola beracun, running man dsb.. semua permainan old school.. haha.. teringat kenangan zaman budak2 dulu selalu maen batu seremban dan teng2



Di kawasan Sekolah Hantu.. =D
Bergambar je.. xmasuk pon..hehe



Antara muka2 orang yg bersemangat utk lawan gusti lengan..


 After that, kami pergi tengok wayang. Cerita PK.. Cerita Big Hero disambung pada keesokan harinya tp kamiorg x pergi pon..heheh

Tiket wayang.


Chef jemputan drp Hotel Renaissance dan artis jemputan Erry Putra mmbuat pertunjukan mendekorasi kek. *Comey jugak erry drp face to face..haha..

9 Mei.. Pagi tu ad aktiviti colour run.. if xsilap dlm 2.5 km.. bersama artis jemputan iaitu Encik Mimpi. Xbergambar pon dgn retiss ney sbb sy xjoin event ney..hehe.. sy dtg ke sini pon dah petang time tu.. En. Mimpi dah xde time tu.


Muka org excited nak masuk ke sekolah hantu.. semalam (menangis2 xdpt masuk sbb dah tutup)kikiki


Muka orang Happy bile dah keluar drp sekolah hantu.. biasanya org laen terkejut ke apa.. tp laen pulak dengan dyeorg ney..hehe

Selepas pada itu kamiorang pergi ke pertunjukan vespa yang paling slow dan vespa yg paling laju.. lawak giler..hahah
Malam itu pulak ada majlis acara penutup.. tapi sy x pergi pon sebab terlalu penat + malas..hahah..
Bye..
Post a Comment