Pages

Monday, May 4, 2015

Late lunch di Myeongdong Street Cafe, Kota Bahru



Myeongdong Street Cafe| Hai guys! After kami pergi ke Pantai Tok Bali, kami pergi lunch di Myeongdong Street Cafe .. cafe ini terletak betul2 di barisan Muhibbah (kedai kek) & bersebelahan dengan KB Mall (seberang jalan). Tak tahu boleh guna google waze! hehe. Servis kat sini agak SLOW!. Wanie dah masuk 2 kali.. 2 kali tu jugak servis tu teruk. harap2 pihak restoren ini dapat memperbaiki servis mereka. OKE? =)

ramen

yang ini menda entah nama dia.. bulgogi kot! haha.. sorry.. Wanie lupa nmanya


Korean food.. bagi sy rasa dye oke tapi xberapa kena dengan tekak sy.. sy kan tekak melayu tapi nak rasa makan org korea! hahah.. adoii.. so far sy rasa makanan dye oke lah.. blh bg 3 drp 5 bintang =D
Yang belum cuba boleh cuba datang sini.. nak pergi korea jauh sangat jadinya kita pergi sini jelah yea =)
Post a Comment