Pages

Saturday, August 31, 2013

Album raya(part 2)

Assalamualaikum..

haisshh..xhabis2 lagi ye dgn mood raya??..huhu..sebenarnye entry ney dah lama nak ditaip tetapi akibat drp 'kekangan2 yg terpaksa dihadapi' so ak lmbt cket update pasal ini.. :D

okeh lee..hari ahad baru2 ini yg bertarikh 25 ogos 2013 ak ada buat makan2 cket di rumah..inipon atas request si budak comey nu.. Cik Nadiera..katenya teringin nak makan mee celup aka me sup tu..so..atas budi bicara mak ak yg amat cantik ney dye pon BERSETUJULAH nak buatnye..huhu..so dtg lah mmber2 ak nye..tp xramai pon..dlm 4 org tp xtermasuk lg lah dgn family2 dyeorg & jiran2 ak di sebelah,belakang,bawah, dan atas rumah..(ada plak ye jiran di atas & bawah rumah) ..hehe..

Tapi..!! ..nak tahu x..yg paling ak geramnye depa blh main2 dgn aku..huhu..dan2 je time hari tu depa mcg ak..yg sorang ckp ada hal laa(konon2nye nak g Damak laa cgt)hehe.. :p ..yg sorang xblh datang laa sebab depa x mai ambik kt umah..yg sorang lg katanya dye akn dtg dgn family dye..(tapi family dye x dtg pon)..haishh..macam2 depa ney..sabaq je lah..depa ney memang kaki kelentong..yg ak p prcaya hidup2 tu lah yg xblh blahnya..hoho.. tp pk2 balik..lantak lah..bukn slalu pon dpt maen mngusik2..hahaha..macm budak2..lagipun selepas ney kami semua akan bwk arus masing2..mau sambung blajar... :)

okeh ney gambar budak2 yg ak cite kt atas td tu,, hehe

fuzi,murni,nadiera,aku,anaty
(muka baik2 je kan tp xsangka nakal..hahaha..sbnrnye ney semua keje si budak Fuzi tu..dye laa yg cdgkan kt depa untk kenakan aku)haishhhh,,,huhu..



Cover ayu je semua ney.. ngeh3..



Candid always the best..hahaha..(depa xsedar kot time ak ambik gambar tu) :3

                                    Okeh..gambar last yg di edit by Cik Murni Syafira

Comel kan gambar ney..pink gitu..huhu..Thanks to her.. ^^

Okeh..sampai disini sahaja..semoga ukhwah yg dibina akan berkekalan hingga ke syurga..syg korang ketat2..member2 yg xde kt dalam gambar pon ak sayang jgk taw..hehe..bye2..& Assalamualaikum..

Be nice here & leave your comment
Post a Comment