Pages

Tuesday, March 21, 2017

Set penjagaan muka BFF Skincare by Deep Heritage Beauty

Salam .. siapa di sini yang ada masalah KULIT SENSITIF, KULIT KUSAM wajib baca posting ini.. rumusan skincare ini mengandungi EKSTRAK YIS a.k.a PITERA yang mampu bertindak sendiri untuk sistem ketahanan kulit. Sifatnya yang larut air serta sesuai untuk penggunaan semasa dapat melindungi sel-sel kulit daripada kehabisan molekul antioksida akibat pancaran UV. Malah, ia juga menggalakkan pertubuhan keratinosites, menegang kulit anda serta mencegah kulit anda daripada
rosak.





Okay, set skincare ini ada 3 item taw..



Item pertama ialah INSTANT GLOW TREATMENT (100ml).. haaa.. nak tahu tak, selain daripada berfungsi sebagai pencuci, INSTANT GLOW TREATMENT by DEEP HERITAGE BEAUTY ini juga berfungsi untuk SCRUB MUKA & MAKEUP REMOVER.. Wahhh.. memang  jimat habis.. lepas ini korang dah tak payah nak beli  asing2.. beli 1 barang nie je dah boleh jadikan sebagai 3 fungsi..bukan setakat boleh jimatkan duit, ruang simpan barang pun boleh jimat kan?


Ini lah lagi fungsi INSTANT GLOW TREATMENT by DHB:

❤3 in 1- Cleanser+Scrub+Make up remover
❤Agen membersih, mencerah dan merawat secara menyeluruh
❤Mengecil pori dan mengawal penghasilan sebum
❤Menanggal sel kulit mati dan tona sekata
❤Memudar parut jerawat dan mengawal pengeluaran jeragat
❤Kulit halus & lembut serta-merta




Item kedua pulak ialah INSTANT SMOOTHER SERUM (30ml)..haa tahu tak serum ini sangat sangat lah berbeza dengan serum yang biasa ada di pasaran tu.. perasan tak kalau serum yang dijual di luar sana cair sangat dah macam air pulak.. haa dah tu apa bezanya serum dekat luar sana dengan INSTANT SMOOTHER SERUM by DEEP HERITAGE BEAUTY ini kan?  Meh Wanie terangkan, tekstur INSTANT SMOOTHER SERUM ini adalah pekat & halus serta ber gred PREMIUM + TREATMENT..resultnyee sudah pasti kebabomm taw..dah lah tesktur serum ini pekat & halus..ada pulak agen perawat dalam serum ini..memang best..tak payah cari lain dah

Ini lagi fungsi INSTANT SMOOTHER SERUM by DHB:
❤Rawatan premium untuk membantu masalah pori terbuka
❤Mencerahkan kulit tanpa terapi laser dan suntikan
❤Merawat jeragat
❤Merawat jerawat dan parut
❤Merawat sel kulit mati/rosak
❤Mengekalkan lembapan
❤kulit wajah lembut, halus dan glowing dengan daya serapan tinggi





Item ketiga pulak ialah INSTANT NIGHT REPAIR (20gm)..kalau nak tahu..krim untuk penggunaan waktu malam adalah sangat sangat penting, sebab waktu malam lah kulit muka kita akan bekerja untuk merawat kulit yang bermasalah bagi dapatkan kulit yang cantik dan mulus.. ramai orang ingat yang krim malam ini tak penting.. tapi sebenarnya untuk pengetahuan krim untuk penggunaan waktu malam adalah sangat penting sebab waktu kita tidor tu lah kulit dapat menyerap nutrisi daripada produk dengan cepat..haa..bagun pagi esoknye terus flawless kulit taw..

Ini lagi fungsi INSTANT NIGHT REPAIR (20gm)

❤Rawatan malam untuk membantu tekstur kulit kembali cerah, gebu, anjal dan selamat tinggal kulit kusam
❤Sangat berkesan untuk mereda, memudarkan dan menghilangkan jerawat serta jeragat
❤Membantu masalah pori terbuka dan kulit wajah kembali halus berseri


Yang ada masalah lubang pori besar,jeragat, tona kulit tak sekata dan terutama untuk kulit berjerawat dan kulit kusam tu memang wajib cuba skincare ini..gerenti tak akan menyesal..tak payah cari yang lain dah.. dengan 3 item ini sahaja dah cukup untuk merawat dan mencantikkan kulit korang taw..


Jangan risau, bahan bahan dalam BFF Skincare by Deep Heritage Beauty semuanya berasaskan bahan semulajadi taw..lulus KKM & dah jalani proses R & D serta proses perkilangan bertaraf GMP lagi ..tak perlu ragu2 untuk guna produk ini.. Jom rawat kulit anda sekarang😊

Kalau nak try produk ini, boleh contact info di bawah eh.. yang mana bakal bakal pengantin,anak dara,kakak2 dan abang2 yang ada masalah kulit muka tu,Wanie cadangkan try guna produk ini..baru lah kulit berseri seri kan 😊😊


UNTUK PERTANYAAN & PEMBELIAN

CONTACT NUMBER: 018-3822349
Post a Comment