Pages

Monday, December 12, 2016

Majlis Makan Malam The Final Chapter Senior Year bertemakan Secret Garden

Assalamualaikum


Perghhh.. panjang betul tajuk untuk kali ini.. setelah sekian lama Wanie tidak menulis.. NOW im back😁


Semalam Wanie pergi majlis makan malam bersempena meraikan pelajar tahun akhir di Univeriti Malaysia Kelantan di Hotel Grand River View Kota Bharu, Kelantan. Ini merupakan pengalaman pertama Wanie pernah berada di hotel itu selama 4 tahun tinggal di Kelantan. Memang seronok
sepanjang berada di sana.. hotel luas dan persekitaran hotel sangat cantik.. dewan pun cantik juga dan makanan pun boleh tahan sedap..


Tema: Secret Garden

Dua hari sebelum Majlis Makan Malam itu, Wanie dan kawan-kawan keluar ke bandar Kota Bahru untuk cari barang dan flower crown untuk dinner tu. Kami pusing2 di Aeon Mall Kota Bahru dan akhirnya jumpa juga flower crown tu di DIY.. Pada mulanya kami ingat nak buat sendiri flower crown tu, tetapi bila kira kos untuk buat rasa macam tak berbaloi pulak🙆🙆 Akhirnye beli je yang dah siap.💕💕



Here we are!!





















Semua berjalan lancar dan kami rasa gembira sangat sangat sangat😜😜😜


Dress: @irwanie_ibrahim
Make up: @murni.syafira
Flower Crown; DIY





bye2.. muahh

Post a Comment