Pages

Wednesday, March 22, 2017

Pure foundation by Deep Heritage Beauty

Salam, hai uolss..siapa kat sini yang memang ada masalah nak cari foundation? Foundation yang sedia ada tak sesuai dengan muka lah, muka nampak BERMINYAK, BERCAPUK & TAK SEKATA.. silap hari bulan dapat jenis tak sesuai lagi lah kan..dapat pakej ditumbuhi jerawat, jeragat
😂 😂 no no no no.. jangan risau..anda wajib baca entry ini taw.. haa nak tahu tak


"Mengapa anda harus memiliki PURE FOUNDATION by DHB yang berasaskan air zam-zam ni????"



PURE FOUNDATION ini memang diperbuat berasaskan air zam-zam dan diperkaya apple stemcell, collagen, aloe vera dll..


Ini fungsi PURE FOUNDATION by DHB:


* Menutup cela-cela di wajah.. Haa, yang mana kulit jenis tak sekata sesuai sangat nak guna produk ini kan..

* Menggantikan krim siang anda (Vit E & SPF 50).. yes! Yang ini Wanie sukaa sangat..pakai foundation ini sahaja pun dah cukup taw..tak payah nak tambah apa2 lagi dah kat muka..

* Menutup dan memudarkan bekas jerawat..wah..memang terbaik..barulah bertambah keyakinan diri untuk berhadapan dengan orang kan

* Menutup dan mengurang pertumbuhan jeragat..

* Mengatasi masalah kulit kusam..

* Menghindari kulit dari kering..

* Mengurangkan masalah kulit muka berminyak..

* Menutup & Melindungi kesan tanda lahir di wajah..wah..memang best nie, mana nak dapat foundation yang boleh bagi kesan macam nie sekali??haa jawab2...haha

* Memberi kesan Glowing dan semakin gebu ketika kulit muka berpeluh..

* Mengekalkan solekan sehingga 16 jam penggunaan tanpa perlu touch up semula jika tidak solat.. wah..memang best nie..apply sekali je foundation tu kan..lepas tu tak payah nak touch up banyak kali.. lebih2 lagi untuk orang berbisnes dgn kerja office kan..mana ada masa nak touch up banyak kali untuk kemaskan muka kan..




Jangan risau, bahan bahan dalam PURE FOUNDATION by Deep Heritage Beauty semuanya berasaskan bahan semulajadi taw..lulus KKM & dah jalani proses R & D serta proses perkilangan bertaraf GMP lagi ..tak perlu ragu2 untuk guna produk ini.. Jom rawat kulit anda sekarang😊

Kalau nak try produk ini, boleh contact info di bawah eh.. yang mana bakal bakal pengantin,anak dara,kakak2 dan abang2 yang ada masalah kulit muka tu,Wanie cadangkan try guna produk ini..baru lah kulit berseri seri kan 😊😊


UNTUK PERTANYAAN & PEMBELIAN

CONTACT NUMBER: 018-3822349
Post a Comment