Pages

Saturday, November 21, 2015

Senarai lokasi taman tema yang menarik di Malaysia


Senarai lokasi taman tema yang menarik di Malaysia| Assalamualaikum semua.. berikut merupakan senarai taman tema yang menarik ada di Malaysia.. So tak adelah korang duduk mereput je kan kat rumah terutamanya sekarang ini sedang dalam musim cuti sekolah..kan kan kan.. hehe
Kebanyakan lokasi-lokasi yang disenaraikan Wanie tak pernah pergi lagi..hanya ada beberapa tempat sahaja yang Wanie pernah pergi.. InsyaAllah kalau ada umur yang panjang dan dimurhkan rezeki, dapatlah kita menjejakkan kaki disana yep. =)





SELANGOR



KUALA LUMPUR



JOHOR




MELAKA



NEGERI SEMBILAN




PAHANG



KEDAH



PULAU PINANG



KELANTAN



PERAK


Wah.. menarik sangat-sangat kan lokasi percutian kali ini?? Haa apa lagi.. jom ramai-ramai serbu semua taman tema ini..hehe.. korang just klik je mana-mana link nama di atas dan akan dibawa terus ke link page / facebook taman tema tersebut..

Post a Comment