Pages

Thursday, November 5, 2015

REVIEW INSTASHOP @fuzxyc


Review hotstuff di instashop @fuzxyc| Assalam.. hari ini Wanie akan review satu intashop yang mengandungi pelbagai barang-barang yang berjenama tetapi dijual pada harga yang sangat lah murah.. berbaloi sangat-sangat sekiranya korang shopping online disana.


Antara produk yang dijual ialah kasut copy ori berjenama seperti NIKE, ADIDAS, ROSHE RUN FLYKNIT, ROSHE RUN OREO & STEFAN JONASKI MAX dan pelbagai lagi. Produk yang dijual disini adalah ready stock and juga preorder.. so korang yang emergency nak guna kasut tu tak payah risau okey.. 


Instagram ini juga ada menjual pelbagai jenis bagpack yang berjenama seperti NIKE..


Kalau nak lihat gambar produk yang dijual di sini memang tak puas kan?? . haa korang apa lagi?? JOM KITA RAMAI-RAMAI SERBU INSTAGRAM INI
@fuzxyc @fuzxyc @fuzxyc @fuzxyc @fuzxyc @fuzxyc @fuzxyc @fuzxyc @fuzxyc @fuzxyc

Pelbagai barang-barang yang RARE , MENARIK DAN HOT ada di sini..!
#trustedseller
Post a Comment