Pages

Monday, February 1, 2016

Kebosanan Melanda

Kebosanan melanda| Hai guys.. ap khabar semua.. Wanie tengah cuti sem sekatang.. duduk kat rumah je sambil buat bisnes cheesekut secara part time.. serius bosan giler..nak berjalan tapi xtahu mahu pergi dengan siapa dan dgn ap..hehe.. maklumlah..hampir semua kawan2 kat kg sy nie sudah bekerja dan berkahwin..tinggallah kami yg masih belajar nie mereput..hehe..
tak kurang jugak ada antra kawan Wanie yang bekerja part time.. Hari itu Wanie ingat nak jugak cari keje sementra tapi pikir2 balik..cuti sebulan je.. haha..terus tak jadi..  ada juga yang melancong..mana yang bajet lebih dapatlah melancong..yang xde bajet..alamaknye duduk rumah jelah..hehe..

Bosan sangat sampai Wanie pon tak tahu lah apa tujuan Wanie update entry nie..hehe.. maaf ye.. #JanganKecamWanie kikiki..

Belanja gambar selfie sikit.. hari itu wani pergi tengok  Dliwale kat Starmall Mertakab dengan mak.. Shopping..makan2 pastu terus balik..


Nie antara gambar cheesekut yang customer order.. untung??'Alhamdulillah lah.. Wanie berniaga nie pon sebabnye nak mengisi masa lapang pastu niat nak beli bateri lappy..bateri lappy rosak..kong habis.. beratus jugak nak guna tu.. sob sob..sedih.. tapi yang paling sedih
.Wanie dah terguna banyak duit untung sbb shopping tak ingat dunia haritu..mintak2 ada yg sudi sponsor..kikiki

Chocolate brownies dgn topping nutella &'white chocolate..
Pertama kali wanie buat..dan alhamdulillah menjadi jugak.. kurang manis dan gebu..sedap2 tekak je..



Aiskrim oreo home made..menjadi jugak..Alhamdulillah..

Macam.ini lah bila duduk rumah..tekak tu nak makan je..pastu bila badan makin naik..baju tak muat..mulalah bising..menyesal sbb makan banyak..haha..


Oke ..last nie..belanja gambar selfie close up ala ala ikan buntal hitam..




























Abaikan jerawat dan parut..tu gambar lama..parut kat dahi dah kurang tapi tambah lagi parut jerawat baru kat pipi gara2 pergi usik..haha. 

kbye.
Post a Comment