Pages

Saturday, January 25, 2014

Saya Nak tanya???


Assalamualaikum & Selamat Malam korang =)

Luahan perasaan cket mlm ini..hehe..sedih taw..sy buat GA tp xramai yang join..hummmmm.... =(
sedih asenye..asenye sy dah ajak ramai yg join..g blog sana blog sini..ping entry kt group blog dah..kt page dah ..kt fb sendiri pon dah... adoiii...apa laa nasib... :D ..xde rezeki..

Okee2..bebalik pada tajuk utama sy pd mlm ini..Saya nak tanya kalo sy wt GA lg sekali korang nak join x?? hehe...alaaa join laa...hehe...*perasan betul minah ney kan..dah taw GA 1st gagal still nak wt lg :D ..Huhuu..kalo jadi buat mybe xlama..dlm 5/7 hari je brlangsung....syarat2 sgt mudah..sy yg anjurkan..sy lah yg sponsor..semuanye sy.....hehe.. ada hadiah??? of course laa laling... sy ingat nak letgo 2 buah novel sy..novel yg 1st & 2nd sy beli..sy ad 2 buah novel yg  tu je..mula2 syg jgk na letgo tp pk2 balik sy dah byk kali baca novel tu *tpi xingt pon jalan cerita..hehee ..drp novel tu memburuk dlm bakul tu baek sy bg jekan..hahah...^_^

gmbar novel

Amacam?? Patut buat ke x? Kalau sy buat awak2 semua nak join ke x?? =)
Drop your comment please.. ^_*

15 comments:

Badlishah Azman said...

Akak buatlah. Kita join

Aimie Mimot said...

Buatlahh , kiteww akan join *muka teruja + serious*

Anonymous said...

Buat lah. Saya join nanti hee~ x)

Nur Khairiah Irwanie said...

hehee...btl ke ney?? serius akn join? :D

Nur Khairiah Irwanie said...

hehe..jgn serius sgt :D ..btl na join? nnti dah wt xde org na join..huhu..sedey taw:D

Nur Khairiah Irwanie said...

hehee...btl ney? kalo jadi jgn tak join plak :D

Mama Darwiish said...

Buat lah,,,x sabar nak join ni huhu

Rosmiza Ali said...

Anjurkan je dear.. sikit ke ramai yang join tu x penting.. Yang penting kita ikhlas memberi.. Kalau betul niatnya In Shaa Allah ramai yang akan support & join GA Wanie ni.. =)

MaWaR RinDu said...

xpe kak wanie, gagal sekali x bererti gagal selamanyaa.. kalu kak wanie wat, nty i'allah sy join..hehe sebab sy ni peminat novel, kebetulan dh lama xbeli novel ni.. hee memg peluang keemasan la kan. kot2 rezeki, mana nak taw kan.huhu tp, kalau nak ramai2 join, sy rasa better syarat2 penyertaan jangan susah.. kalau 'renyah' msti org xmau join,huhu pendapat je la..

Nur Khairiah Irwanie said...

InshaAllah mama.. =)

Nur Khairiah Irwanie said...

btl tu..thanks sis =)

Nur Khairiah Irwanie said...

btl gak tu..sy pon kalo byk sgt syart spyertaan jadi mls na join =)

Aida Fendy said...

buat jer la...tpi x nyah la banyak syarat sgt..simple2 je...join & copy paste banner suda...klu byk syarat tu yg susah nak join..hikss ;)
banner text biar la senang copy kan...hee bukan ape ade setengah blog tu x leh nak copy banner co'z x de text..konpiuss
juzz share erk..don angry2

Nur Khairiah Irwanie said...

thanks kak aida coz bg pandangan..jom laa join segmen bloglist sy..da start =)

Abak Lorong Cinta said...

Wah....hehehehe.. ^_________^