Pages

Saturday, November 2, 2013

Cosmic Giveaway by Le' Awesome Trio

 
 
 
 
http://i.imgur.com/lbDMDxY.gif

Instagram: xde

Ditag:
Puteri Blogger

First Task


Gambar kat atas ney masa kteorang Tingkatan 6..kteorg pergi dinner sempena majlis perpisahan Cikgu Zurina..sob3..huhu.. :)
Sya perkenalkn sorang2 ye yg kt atas ney..

Dari kiri dibelakang ialah Miezah, Putri Blogger,Teah,Wanie(saya),Murni
Yang dibhg hadapan ialah Hanim,Darshenni & Faten

Macam mana kiteorg berkenalan?? :)
Yang Putri Blogger,Faten & Hanim tu sy dah lama kenal..kteorg berkawan sejak drp sekolah menengah lagi..dyeorg memang sporting habis lah..huhu...

Yang Miezah,Teah,Murni & Darshenni tu kteorg kenal masa Form 6..even baru kenal tp kteorg blh dikatakan rapat jgk laa..sbbnye kalau g mana2 je msti bersama..tp xde lah selalu..kt skolah je..huhu..kat luar pon ad laa jgk time g jalan2 ke.. :D

oke..ini sahaja..kalau diikutkan haty sebenarnye byk yg nak ditaip tp nk wt mcm mana..line tenet ney dah tenat sangat..huhu..
P/S...Maaf lee...ayat BM Wanie berterabur..huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu..

Nak join? KLIK INI
Post a Comment