Pages

Monday, April 13, 2015

Review Lipstik Collagen D'herbs




Review Lipstik Collagen Dherbs| Hai bloggers and stalkers! Hari ini Wanie review lipstik collagen dherbs.. So far sy dah guna lipstik ini lebih kurang dlm 5/6 bulan dah *dah lupa buln brape tp dri sem lepas lg sy beli lipstik ini.. Masuk ini sem keempat sy still guna lipstik yg sama.. haa nmpak x berapa lama blh tahan lipstik yg sy guna ini.. hahah..slalu bila guna sy akn calitkan sebanyak 2/3 calitan shj kat bibir.. hasilnye memang ohsemm.. bibir akn nampak lebih cerah dan berseri..if sy xsalah warna lipstik ini bergantung kpd warna darah kita kn.. harganya?? xpayah ckp meme muroh2 jah bak kata org kelantan.. hehe.. rm25 shj.. murah kan.. sesuai utk student mcm sy n uolls..ops..next..hehe.. sy memang selalu pakai lipstik ini terutama sekali waktu pergi ke kelas dan keluar shoping..tapi kalau duduk kt rumah or masa cuti sy xguna lah kan.. =D ..Sejak dari guna produk ini sy telah mula jatuh hati.. cewahh.. jatuh hati pada produknya ya..hehe.. Sebelum ini sy pernah jgk guna berapa lipstik jenama lain tp ia mmbuatkan sy rasa rimas.. pakai sekejap je terus sy sapu dgn tisu..haha.. xselesa lah pokoknya.. tapi lepas dah ad lipstik collagen ini membuatkn sy rasa lebih selesa dan yg paling penting sekali ia x meninggalkan bekas di cawan! Al maklumlah pelajar mcm sy ney pakai simple2 shj.. xmahu lah terover drp lecterur. Opss!! =D

Next, lipstik collagen keluaran D'herbs ini juga mudah dibawa.. kadang2 sy bawa lipstik ini ke kampus bila ada hari dimana jadual yg terlalu padat sampai x sempat nak balik ke rumah.. memang mudah nak bawa lipstik ini sbb ia ringan lagipun ia x terbuka dgn sendiri bila kita letak dlm beg..so xde lah beg kita jadi kotor kan? :]



Gambar drp Google



Next, mari kita mengenali serba sedikit berkaitan pengasas D'herbs..Pengasas D'herbs adalh Dato’ Aliff Syukri Kamarzaman yang dilahirkan pada 03 April 1987 di Felda Kechau ,kuala lipis, Pahang. Beliau telah berpindah dan bersekolah di sekolah Kebangsaan Sg.Besar,Selangor kemudian melanjutkan pengajian di Sekolah Menengah Telok Gadong Klang. Selepas itu beliau telah belajar di Sekolah Pondok Pasir Tumbuh Kelantan. Selepas tamat pengajian di sekolah pondok, beliau menyambung pelajaran di sekolah Integrasi As-Syakirin, Shah Alam sehingga tingkatan 5 dan melanjutkan pelajaran ke Taylor Collage. *sumber


Hasil lisptik itu pada bibir saya.
*Abaikan jerawat wa tuh.. =D


Inilah hasilnya selepas sy guna lipstik collagen d'herbs..  Gambar after itu sy ambil hanya slps beberapa minit sy sapu lipstik itu di bibir.. bayangknlah selepas lama cket dye jadi mcm mana..haha.. yg penting xterlalu menyerlah! okeh..


If korang nak order or nak lihat produk2 lain yg dijual sila ke link ini ye.. KLIK SINI


Sampai di sini shj review drp sy utk produk ney.. Jangan lupa komen dan klik iklan nuff sy..hehe.. Thanks for reading! Assalamualaikum..


tona kulit tidak sekata?? opss! nantikan review yg seterusnya drp sy! 

Post a Comment