Pages

Sunday, December 14, 2014

#2 Review blog Faranym




Hai bloggers.. hari ni wanie nak review blog Farahanim..


Blog yang comel ini kepunyaan Farahanim, berumur 17 dan merupakan pelajar di SMK Cyberjaya.

Blog yang sangat menarik kerana ownernye pandai mendesign blog dan merupakan peminat boboiboy. Next, owner blog juga ada membuka halaman art trade, so kepada designer2 diluar sana jgn lepaskan peluang ini okeh  =)

Next..di sebalik kelebihan sudah semestinya sesuatu blog itu ad kekurangan kan? Macam blog saya, banyak kekurangannye.. ok back to this review.. so far blog Farahanim ok cuma saya rasa blog awk agak berat.. loading agak lama.. mungkin sebab widget disebelah kanan or kiri blog awk.. or sy sorang je yang rasa mcm itu?? hehe.. okeh ini sahaja

For more information kindly go this blog---> http://faranymboboiboy.blogspot.com/
Post a Comment