Pages

Saturday, March 8, 2014

Saya buzyy laa!!

 
*short entry
 
Assalamualaikum & Salam sejahtera semua..
 
oke tajuk tu over!muahehe.. :D
 
Dah lama blog ney xberhapudate *fuhh3..tiup habuk :P ..
 
Sem 2 sudah hampir 3 minggu start..assignment pulak menggunung mcm gunung kinabalu.. huhu.. bz memanjang..kt fb pon kdg2 je sy hupdate status...yg rajinnye upload gambaq =P ..ngehh2..
 
selfie kejap..hahah
 
 
 
Maaf laa yek kalau sy lmbt mmbls smula kunjungan anda ke sini..lmbt mmbls komen2 anda *ataupun xpernah bls pon,huhu No touhing3 oke..ocehh..
 
Sesiapa yang follow blog ini tolongkan tinggalkan link blog korang di CBOX sy ye *kat sidebar..
Kalau deme dok tinggalkan link deme guane kome nok follow blog deme balik?? ocehh..kluar loghat Pahang yg xbpe nk betul tu..hehe.. Satu lagi..kalau dah follow sini rajin2 kan lah diri tu utk tulis kt cbox sy yg anda follower yg keberape.. InshaAllah kalau ad rezeki sy nk bg hadiah cket utk follower yg bertuah.. =)
 
oke lah sampai sini shj Cik Wanie nak merapu..nak tito...
 
 
Assalamualaikum =)
Post a Comment