Pages

Wednesday, October 23, 2013

Pencarian Sponsor GIVEAWAY GIGA JOIN & WIN by Wanie & Putri Blogger


Hai guys..Wanie sedang mencari sponsor untuk 
GIVEAWAY GIGA JOIN & WIN by Wanie & Putri Blogger



Barangan yg boleh di sponsor adalah BEBAS!!!
BERMINAT??? 



Langkah 1:


-Buat satu entry tentang pencarian sponsor ini..
-Tampal banner di entry anda
-Tag pada kawan2 anda dan pastikan mereka tahu mereka ditag
*minimum tag seramai 2 orang
-Letakkan link BLOG WANIE di entry tersebut

..selepas itu..korang letakkan url entry tu di bahagian komen di bawah ini..


Langkah 2:


-Anda inbox Wanie:

Nama:
Link pages:
Link Blog:
Link Twitter:
Link Instagram:
Barangan sponsor:
Kuantiti:


Di FACEBOOK Wanie--> Nur Khairiah

atau

inbox Wanie di PAGE WANIE--> Cik Wanie Belog



love note:Wanie harap sangat ada yg sudi sponsor :)
*Jika sponsor sudah cukup Wanie akan TUTUP pencarian sponsor ini awal drp tarikh yg ditetapkan



*UPDATE

Alhamdulillah..sudah ada 7 org yg sudi sponsor..Ada lagi x yg sudi??pm Wanie cepat2 yea..^_^

PERHATIAN!!! MANA2 SPONSOR YANG NAK/TELAH SPONSOR LEBIH DRP  5 KUANTITI BARANGAN....

Wanie benarkan utk masukkan link iklan awk semasa GA sdg berlangsung..fair laa kan?? ^___^
*MAXIMUN IKLAN ialah 2 SAHAJA.. 

(wanie minta maaf..wanie bukannye xnak letak iklan/ads korang yg byk2 tu..tp kebanyakan peserta yg join msti xbape suka sgt kan kalau kena klik byk2...KAN3..????betul ke x ney??? ..huhu..kalau wanie.....wanie iyekan je.. :D )-Wanie harap xde mana2 pihak yg berkecik haty dgn wanie..Assalamualaikum =)
Post a Comment